Ce motiveaza performanta la cel mai inalt nivel?

HR Club le multumeste celor aproape 500 de Specialisti, Directori HR si Lideri de Business care au participat la Conferinta HR DRIVE pe 14 octombrie 2015 la Bucuresti si la Cluj Napoca!

Impreuna, am reflectat asupra motivatiei si contextului organizational care genereaza performanta si am aflat cum sa gasim acel DRIVE al schimbarilor pozitive la nivel personal si organizational. Am fost inspirati de stiinta motivatiei explicata de Daniel Pink, de experienta de management a lui Marcel Cobuz si de povestile de viata ale invitatilor nostri - DRIVEchampions - Dragos Lumpan, Edmond NiculuscaEduard Novak si Nicolae Zamfir, al caror "DRIVE" i-a condus catre performante remarcabile.

 
 

Daniel Pink

Autor al bestseller-ului “Drive - The Surprising Truth About What Motivates Us ” si creator al ingenioasei emisiuni Controlul Maselor de la National Geographic!, Daniel Pink a fost desemnat in 2013, de catre Thinkers 50, drept unul dintre cei mai mari 15 ganditori de business din lume.

Participantii la Conferinta HR DRIVE au avut ocazia sa il intalneasca pe Daniel Pink pentru prima data in Europa de Sud-Est si sa afle secretele obtinerii acelui “DRIVE” al performantei remarcabile.

Folosind exemple vii din mediul de business, precum si rezultate a 50 de ani de cercetare in stiinte comportamentale, Daniel ne-a demonstrat de ce Motivarea 3.0 - construita pe autonomie, expertiza si scop - este mult mai eficienta decat abordarea motivatiei din secolul 20.

Pink
 
 

Marcel Cobuz

Te-ai obisnuit deja ca la Conferintele HR Club sa intalnesti romani exceptionali, cu cariere internationale remarcabile. In 2015, l-am avut invitat pe Marcel Cobuz, Executivul din cadrul Lafarge, responsabil de pre-integrarea LafargeHolcim la nivel global, o companie cu peste 90.000 angajati si o valoare de piata de 40 miliarde euro.

Mai mult decat atat, in ultimii 15 ani a gestionat procese de turnaround si dezvoltare organizationala in tari precum Franta, Grecia, Indonezia si Irak.

La Conferinta HR Drive, Marcel Cobuz ne-a vorbit despre performanta organizatiei, prin exemple de dezvoltare a talentelor in tarile emergente si dezvoltarea continua a competentelor, pentru a sustine o strategie de crestere si diferentiere.

Pink
 
 

Vrei sa participi la evenimentele noastre viitoare?

Invitati din editiile trecute

Partenerii evenimentului

Partener principal al evenimentului

  • logo Dale Carnegie 2015 400

Parteneri anuali 2015

Logo BCR Pensii 120 trend consult

Parteneri continut 2015

millwardpeli logo

Parteneri eveniment

   Logo Biroul de Speakeri 500logo Groupama 500


Partener media principal

   logo TVR 300


Parteneri media

            logo Biz  logo Business24 2  logo Cariere  logo Forbes   logo HR Manager 2 Logo National Geographic 400 logo Ziare

 

Noutati si Resurse

Edmond Niculusca 80x80 Presedinte ARCEN

Edmond Niculusca  21 Septembrie 2015

Edmond Niculusca, unul dintre speaker-ii sesiunii DRIVEchampions, a initiat in anul 2008 programul „Trecutul care obliga” prin care a reusit sa deblocheze fonduri pentru consolidarea si restaurarea uneia dintre cele mai valoroase cladiri din Bucuresti, Scoala Centrala, monumentul neoromanesc realizat de Ion Mincu in anul 1891. La finalizarea lucrarilor, Edmond Niculusca a inclus Scoala Centrala in Circuitul Noptii Europene a Muzeelor, printr-un eveniment care atrage anual aproximativ 10.000 de participanti.

Afla mai multe  
Nicolae Zamfir 80x80 Directorul general al Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara "Horia Hulubei" si lider al proiectului ELI-NP de la Magurele

Nicolae Zamfir  21 Septembrie 2015

Nicolae Zamfir, directorul general al Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara "Horia Hulubei" si lider al proiectului ELI-NP de la Magurele, s-a alaturat speaker-ilor invitati in sesiunea DRIVEchampions a Conferintei Nationale HR Club. Nicolae Zamfir ne va vorbi despre excelenta in domeniul stiintific, despre decizia de a parasi Universitatea Yale din SUA in 2004 si a veni la conducerea celui mai mare centru stiintific international din estul Europei - ELI-NP - locul in care se construieste cel mai puternic laser din lume.

Afla mai multe  
Dragos Lumpan 80x80 Artist vizual - fotograf si cineast

Dragos Lumpan  14 August 2015

Dragos Lumpan, pe care il puteti intalni la sesiunea DRIVEchampions din cadrul Conferintei HR Club, lucreaza in prezent la post-productia filmului “Transhumanta”, un documentar antropologic de 90 de minute, montat din cele aproximativ 70 de ore de material filmat in cele 6 tari ale proiectului, numeroase interviuri cu ciobani in stanele lor, interviuri cu cercetatori in antropologie, precum si cu initiatori ai unor proiecte culturale despre transhumanta. Filmul va contine si time-lapse-uri montate din cele peste 100.000 de fotografii.

Afla mai multe  
Eduard Novak 80x80 Campion Paralimpic, Triplu Campion Mondial si Manager de succes

Eduard Novak  13 August 2015

Unul dintre speaker-ii sesiunii DRIVEchampions, Eduard Novak a castigat recent, in iunie 2015, locul 2 la Cupa Mondiala de Paraciclism din Maniago, Italia, la proba de fond. Eduard este singurul medaliat cu aur din istoria Romaniei la Paralimpiada (Londra, 2012), iar in cadrul Conferintei HR Club ne va impartasi povestea lui de viata si DRIVE-ul care l-a condus la aceste performante remarcabile.

Afla mai multe  
... #13 Business Thinker in 2013

Daniel Pink 4 Iunie 2015

Un filmulet animat despre concluziile cercetarilor stiintifice cu privire la motivatie si despre lucrurile neasteptate care ne motiveaza cu adevarat.

Vezi filmul  
Marshall Goldsmith 80x80 Executive Coach, Best-selling Author

Marshall Goldsmith 4 Iunie 2015

Pentru noua sa carte, Triggers, Marshall Goldsmith studiaza factorii care ne determina sa ne implicam sau sa ne schimbam. Iata o intrebare la care ar trebui sa raspunzi inainte de a te implica in ceva.

Vezi filmul  

HR Drive in cifre

Zile Ramase

Speakers

Participanti

Expozanti